LAROUCHEPAC:

Interaktivt NAWAPA-kort – Dansk tale

Anmærkninger og gode råd

  • Dette kort tager noget tid at hente, så vær tålmodig. Den foreløbige datahentning er færdig, når listen med rundturene ses under kortet.
  • Begynd med rundturene og se dem i rækkefølge.
  • Hver rundtur tager tid at hente. En rundtur er klar til at blive afspillet, når kontrolpanelet bliver synligt (eller nulstiller, hvis det var åbent i forvejen).
  • Billederne på kortet bliver hentet dynamisk, og vil afhænge af hastigheden på din internetforbindelse. Hvis du har en langsom forbindelse, kan det anbefales at du ind imellem laver en pause under rundturen, så billederne af terrænet kan nå at blive hentet.
  • Hav det skægt med at udforske hele systemet.
  • Berigtigelse: Kortdataene bliver lagt ud, som de haves på det nuværende tidspunkt. For præcise detaljer om NAWAPA-projektet, som det blev foreslået af Ralph M. Parsons, Co., så gå venligst tilbage til den originale dokumentation.

Andre sprog

English NarrationGerman Narration


Note: detailed tours may be found here.

LaRouchePAC's basement-team, et videnskabsteam under ledelse af Lyndon LaRouche, har færdiggjort det første interaktive 3D-animerede kort af den Nordamerikanske Vand- og Kraft-Alliance (NAWAPA)-systemet for kontinentalt vandregulering, der udgør en ny fase i LaRouchePAC's nationale mobilisering, for at starte tiden efter Obama med en start på bygningen af projektet så tidligt som oktober i år. Ved at bruge de oprindelige specifikationer fra Parsons Company for NAWAPA som en guide, har teamet brugt Google Earth-platformen til at markere placeringen af dæmninger, reservoirer, kraftværker, pumpestationer, tunneler og kanaler i hele systemet, og således gøre det muligt for gæsterne på LaRouchePAC's hjemmeside at udforske i grafiske detaljer, hvordan NAWAPA totalt vil transformere Nordamerikas fysiske fremtoning.

Ved at gennemgribende omforme kontinentets fysiske terræn og vandcyklusser vil NAWAPA signalere et grundlæggende skifte i den almene opfattelse af grundlæggende økonomisk infrastruktur, til dennes rette betydning som intet mindre end menneskets regulering af biosfæren. Igangsættelsen af NAWAPA vil også betyde en redning af den kollapsede fysiske økonomi i USA gennem en umiddelbar ansættelse af 3 millioner mennesker, inklusive en meget stor del ingeniører, videnskabsfolk, teknikere og maskinbyggere, hvis enestående færdigheder udgør den afgørende kapacitet for at sikre en genopbygning af USA.

Kommende tillæg til det interaktive NAWAPA-kort vil indeholde bud på den arbejdskraft og de materialer, der er nødvendige for hvert enkelt del af projektet, sammen med de supplerende højdepunkter af den nødvendige infrastruktur, som højhastigheds- og magnettogbaner, atomkraftværker, og nye byer. Input fra eksperter, der har kendskab til disse og andre relevante områder, vil blive inkorporeret i den vedvarende forbedring af kortet. Billedet, der på den måde bliver stykket sammen, vil fastlægge parametrene for en fungerende fysisk økonomi, der opererer under et kreditsystem skabt af en Glass/Steagall-standard for reguleret bank- og finansvirksomhed.

Denne visuelle præsentation af NAWAPA-konceptet er kun et indledende referencepunkt for at begribe de dybere konsekvenser af et sådant videnskabsdrevet projekt, som vil tjene som et fundament for parallelle projekter i andre dele af verden, lige så vel som en genoplivning af bemandet udforskning af Månen og Mars i stor skala. Sammen med Lyndon LaRouches seneste skrifter om den virkelige videnskab, som fysisk økonomi udgør, så vel som supplerende videomateriale på LaRouchePAC-hjemmesiden, er NAWAPA-kortet en udfordring til den amerikanske befolkning om at forestille sig den fremtid, der er mulig, hvis vi hæver os over de seneste årtiers kulturelle pessimisme for at gøre NAWAPA til virkelighed – begyndende med at fjerne præsident Obama fra sit embede.

Contact: [email protected]